Українські зірки заспівали для українців різдвяні колядки: опубліковані відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські зірки заспівали для українців різдвяні колядки: опубліковані відео

Українські зірки заспівали для українців різдвяні колядки: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

Українські знаменитості привітали українців з Різдвом і разом з теплими словами подарували їм гарні колядки. Різдвяні відеопривітання вони опублікували на своїх сторінках в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, різдвяною колядкою українців порадувала Ольга Сумська. Вона виконала відому різдвяну пісню разом з чоловіком Віталієм Борисюком.

Незабули привітати українців з Різдвом ще одне зіркове подружжя - Катя Осадча та Юрій Горбунов, які відпочивають зараз на Маврикії.

Популярну колядку для українців в Різдво також виконала Настя Каменських. Вона традиційно з'явилася в відео в пікантному вбранні, з оголеними плечима і губоким декольте.

Різдвяний піст в соцмережі також залишили Олег Винник, Джамала і Наталя Могилевська. Вони побажали Україні миру і благополуччя, а українців закликали вірити в добро.

Заспівав різдвяну колядку для українців Дзідзьо, який хоч і досі після побиття знаходиться на лікарняному ліжку, але не падає духом.

Раніше ONLINE.UA публікував тексти українських колядок на Різдво для дорослих і дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?