Трамп: скоро війнам прийде славний кінець
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп: скоро війнам прийде славний кінець

Трамп: скоро війнам прийде славний кінець
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп зізнався, що незадоволений тим, що Сполучені Штати беруть участь у війнах, за яким їм не платять – ні фінансово, ні у плані військової допомоги. Про це він написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

За його словами, незабаром подібним війнам прийде кінець.

"Нескінченним війнам, особливо тим, які були розв'язані через наші помилки у судженнях багато років тому і де ми отримуємо мало фінансової або військової допомоги від багатих країн, що отримують більшу вигоду від наших дій, скоро прийде славний кінець!", — написав Трамп.


Нагадаємо, США не виведуть свої війська з північного сходу Сирії, якщо Туреччина не відмовиться від наступу на сирійських курдів. Трамп буде захищати опозиційних союзників в Сирії, він розцінює загрозу наступу на них Анкари як загрозу на адресу США. Про жорсткий ультиматум США на адресу Туреччини повідомив радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сполучені Штати і союзники станом на 7 січня розгромили 99% терористичного угруповання "Ісламська держава" у Іраку та Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?