"Він бив мене": Ембер Герд вперше відверто розповіла про "Монстра" Джонні Деппа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Він бив мене": Ембер Герд вперше відверто розповіла про "Монстра" Джонні Деппа

"Він бив мене": Ембер Герд вперше відверто розповіла про "Монстра" Джонні Деппа
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Ембер Герд відверто розповіла про складний характер і витівки її колишнього чоловіка Джонні Деппа. Жінка стверджує, що у її колишнього роздвоєння особистості і він дозволяв собі випускати свого внутрішнього монстра, передає ONLINE.UA.

"Ми з Джонні дали прізвисько його альтер его, тій частини його особистості, яка переважала, коли він бив мене. Ми назвали її Монстром, і саме так ми говорили про неї протягом багатьох років. Я просто кам'яніла, бачивши його Монстра", – розповідає голлівудська красуня.

Також вона згадала день, коли Джонні Депп побив її у будинку в Лос-Анджелесі і кинув в неї телефоном.

"Він жбурнув ним настільки сильно, наскільки міг", – зазначила Ембер. Потім, за її словами, він схопив її за волосся і поволік по підлозі.

Акторка додала, що в приступах люті Джонні Депп розбив багато скляних речей, уламки яких валялись по всіх підлозі.

Нагадаємо, Герд подала на розлучення з Деппом 23 травня 2016 року. В якості причини були вказані непереборні протиріччя. Тоді Херд із синцем під оком звернулася до суду, звинувативши чоловіка в "домашньому насильстві" і попросила про видачу тимчасового охоронного ордера — документа, яке забороняє Деппу наближатися до неї. Більше того, акторка неодноразово публікувала фото побоїв. При цьому, адвокат Деппа, коментуючи цю історію, заявляв, що головна мета Херд — фінансова вигода.

Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні того ж року актори завершили свій скандальний шлюборозлучний процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?