Названа найдорожча компанія у світі
Категорія
Світ
Дата публікації

Названа найдорожча компанія у світі

Названа найдорожча компанія у світі
Джерело:  online.ua

Видання Bloomberg оприлюднило рейтинг найдорожчих компаній у світі - його очолила компанія Amazon.com, заснована Джеффом Безосом. На даний момент вартість компанії Безоса оцінюють у 797 мільярдів доларів, передає ONLINE.UA.

"Срібло" отримала компанія Microsoft Corp, яка оцінена у 789 мільярдів доларів. Третьою у рейтингу найдорожчих стала дочірня компанія Google - Alphabet. Її ринкова вартість - 745 мільярдів.

Корпорація Apple займає лише 4 сходинку, коштуючи 702 мільярдів доларів.

Варто зазначити, що раніше засновник компанії Amazon.com Джефф Безос був визнаний найбагатшою людиною на планеті.

Amazon.com — один із перших інтернет-сервісів, орієнтованих на продаж реальних товарів масового попиту, найбільша у світі за обігом компанія, що продає товари та послуги через Інтернет. Компанія веде експансію на ринки інтернет-торгівлі в усьому світі. Станом на 2017 рік Amazon має окремі сайти для роздрібної торгівлі у США, Великій Британії, Ірландії, Франції, Канаді, Німеччині, Італії, Іспанії, Нідерландах, Австралії, Бразилії, Японії, Китаї, Індії та Мексиці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Amazon відкриває в США перший в світі повністю автоматизований супермаркет без кас і продавців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?