"Ми все бачимо": Каменських висміяли за невдалий фотошоп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ми все бачимо": Каменських висміяли за невдалий фотошоп

"Ми все бачимо": Каменських висміяли за невдалий фотошоп
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз відпочиває в теплих краях, не втомлюється ділитися з фанатами яскравими фото. Однак цього разу шанувальники висміяли красуню, помітивши на світлині фотошоп, передає ONLINE.UA.

На фото Каменських сидить на дивані з червоними подушками, підігнувши одну ногу під себе. Одягнена зірка в жакет зі зміїним принтом, поруч лежить капелюшок. На задньому фоні видно екзотичні дерева.

Увагу шанувальників зірки привернуло неприродно світле обличчя в порівнянні з іншим тілом. Зірку звинуватили в надмірному використанні фотошопу. Користувачі відзначають, що Настя й так красива дівчина, а ретушшю вона робить свої фото тільки гіршими.

Дехто з юзерів написав у коментарях, що Каменських відфотошопила ще й подушки на дивані.

"Настя, ми все бачимо!; що з лицем?; ти дуже красива, навіщо цей фотошоп?; ви просто заздрите і намагаєтеся знайти недоліки. Настя, ти ідеальна! Нікого не слухай; є фотошоп, чи немає його - кому яка різниця?дивні люди", - пишуть фанати в коментарях до світлини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  кращою співачкою 2018 року в Україні стала Настя Каменських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?