Бойовики атакували бійців ЗСУ на Луганщині, але зазнали втрат - штаб ООС
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики атакували бійців ЗСУ на Луганщині, але зазнали втрат - штаб ООС

Бойовики атакували бійців ЗСУ на Луганщині, але зазнали втрат - штаб ООС
Джерело:  online.ua

Бойовики протягом минулої доби один раз порушили різдвяне перемир'я, обстріляв українських військових на Луганщині. Але бійці ЗСУ дали їм відсіч, в результаті чого, за даними розвідки, двох бойовиків знищили та ще одного поранили.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Ворожу атаку 8 січня довелося відбивати українським захисникам недалеко від Новотошківського, розташованого на Луганському напрямку. Там бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем і стрвлкової зброї. В ході бойових дій жоден український військовий не отримав поранення.

На всі провокації супротивника бійці ЗСУ відповідали черговими вогневими засобами. Вони продовжують дотримуватися всіх умов повного припинення вогню, надійно контролюючи бойовиків, незважаючи на погіршення погодних умов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МЗС Росії назвали заяви Києва про взяття під контроль майже всієї "сірої зони" на Донбасі відвертою провокацією України, яка істотно збільшує ризик прямого зіткнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?