Політолог пояснив, чому Білорусь – потенційне джерело загрози для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог пояснив, чому Білорусь – потенційне джерело загрози для України

Політолог пояснив, чому Білорусь – потенційне джерело загрози для України
Джерело:  24 канал

Політичний експерт Олександр Солонтай вважає, що очільник Кремля Володимир Путін, розуміючи, що втратив контроль над Україною, хоче набути собі новий "братній" народ. Цього разу його погляд зупинився на Білорусі, яка через такі ризиковані стосунки з Кремлем може втратити свою незалежність, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Експерт наголосив, що два роки правління Путіна пролетить дуже швидко і нам потрібно бути готовими до того, що російські танки можуть проходити поліськими болотами, а також чернігівськими трасами.

"Коли Україна буде серйозно розглядати питання введення воєнного стану, тоді в жодному разі не можна буде думати виключно про південно-східні регіони, а зрозуміти, що небезпека загрожує й іншим частинам країни. Я вважаю, що Білорусь варто розглядати, як потенційне джерело загрози для нас, а не, як союзника", – зазначив експерт.

За його словами, за ці два роки Україні потрібно готуватися до кругової оборони.

Нагадаємо, нещодавно білоруський лідер Лукашенко поскаржився на те, що Росія хоче інкорпорувати Білорусь до складу РФ під приводом "глибокої інтеграції".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лукашенко зізнався, чого вони з Путіним насправді бояться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?