У одного з військових арсеналів України збили безпілотник: перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У одного з військових арсеналів України збили безпілотник: перші подробиці

У одного з військових арсеналів України збили безпілотник: перші подробиці
Джерело:  online.ua

В ніч з 8 на 9 січня у одного з військових арсеналів було виявлено безпілотник. Безпілотний літальний апарат кружляв всього в декількох кілометрах від військового об'єкта ЗСУ України - його управління було придушено оператором комплексу радіоелектронної боротьби, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Генштаб ЗСУ.

"Радіоканали управління БПЛА були придушені оператором комплексу радіоелектронної боротьби, що унеможливило його подальше використання. Була посилена чергова зміна охорони арсеналу, мобільні патрулі обстежили прилеглі до військової частини території", - уточнили в Генштабі.

Також про неправомірне застосування безпілотника біля арсеналу повідомили підрозділам СБУ та Нацполіціі України.

Нагадаємо, на Донбасі з боку бойовиків часто ведуться розвідувальні польоти над підконтрольними Україні територіями. В рамках протиповітряної оборони українська авіація збиває літальні апарати агресора.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вертоліт вогневої підтримки Мі-24 ВСУ збив російський безпілотник "Орлан-10", який здійснював розвідувальний політ за маршрутом Лисичанськ - Северодонецьк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?