Собчак в купальнику з "політичним підтекстом" спровокувала скандал: росіяни вимагають позбавити її громадянства
Категорія
Світ
Дата публікації

Собчак в купальнику з "політичним підтекстом" спровокувала скандал: росіяни вимагають позбавити її громадянства

Собчак в купальнику з "політичним підтекстом" спровокувала скандал: росіяни вимагають позбавити її громадянства
Джерело:  online.ua

Відома російська журналістка Ксенія Собчак, яка на виборах 2018 року балотувалася в президенти Росії, опублікувала в соцмережі провокаційне фото, яке викликало скандал. На знімку Собчак позує в купальні жовто-блакитного кольору, схожому на прапор України. Сама журналіста не стала заперечувати, що її образ має "політичний підтекст", повідомляє ONLINE.UA.

"Вважаю, що у будь-якої жінки повинно бути хоч одне #телкофото в купальнику з відпочинку! Але у мене як завжди, трохи з політичним підтекстом вийшло", - підписала Собчак своє фото, зроблене під час відпочинку на Мальдівах.

Провокаційне фото Собчак в "українському" купальнику викликало бурхливу реакцію в соцмережі. Передплатники журналістки розділилися на дві групи - одні привітали її за сміливий вчинок, а інші почали вимагати позбавити Собчак російського громадянства, заявивши, що після таких вчинків вона повинна переїхати в Україну.

"Україна теж вас дуже любить", "Можна громадянство України дати", "Так і помаду потрібно було жовто-блакитну. І купатися в Дніпрі", "Слава Україні!", "Спасибі, що не боїтеся!", "Я нічого проти не маю, але багато людей тут мають рацію: живете і заробляєте гроші в рашкє, а самі за Україну"," І навіщо треба було брати участь у виборах президента Росії? В Україні геть намічаються вибори, можна там заробити","Дістала! Позбавити її громадянства Росії"," Дякую за фото!) та за купальник) Слава розсудливим людям, таким як Ви!"," І ця людина балотувався в президенти РФ? ", "Якби в Росії було більше таких розумних людей, як Собчак, то і Росія була б нормальною країною і тисячі людей залишилися живими", "Да уж. І ця жінка хотіла стати нашим президентом. Ганьба!", - коментують купальник Собчак з "політичним підтекстом" в соцмережі.

Слід підкреслити, що цей знімок менш ніж за сутки прокоментували вже понад 5,5 тисяч осіб, а тільки в Інстаграм його переглянули майже 200 тисяч користувачів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Собчак під час своєї передвиборчої президентської кампанії обіцяла приділити особливу увагу Україні і завершити там неоголошену війну Путіна, якщо стане президентом Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?