"Ми готові до діалогу": в Росії почалася паніка через ракетні суперечки із США
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми готові до діалогу": в Росії почалася паніка через ракетні суперечки із США

"Ми готові до діалогу": в Росії почалася паніка через ракетні суперечки із США
Джерело:  online.ua

Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що в Росії серйозно стурбовані ситуацією навколо Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності. Там розуміють, що США можуть вийти із угоди вже у найближчому майбутньому, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ми глибоко стурбовані ситуацією навколо договору. Багато шансів, що США вийдуть з ДРСМД в найближчому майбутньому", – зазначив Рябков.

Він наголосив, що Росія готова до діалогу "у будь-якій зручній для США формі".

"Ми, як і раніше, готові до діалогу, якщо США будуть до цього готові. Готові до консультацій на рівні МЗС, військового відомства, рад безпеки. Це може статися в форматі спільної комісії або в будь-якій іншій зручній для США формі", – стверджує він.

Російський дипломат зауважив, що діалог має будуватися "на основі рівноправності і взаємної поваги".

"Ми абсолютно готові до діалогу з США щодо ракет. Ми просто не можемо не говорити. Закликаємо американців зважити ситуацію і бути готовими до такого діалогу", – зазначив він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін похвалився серйозним проривом у створенні новітньої зброї, яка зможе забезпечити безпеку Росії на десятиліття вперед і змусить задуматися всіх, хто дотримується агресивної і мілітаристської риторики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?