Це потрібно бачити: у США Tesla на автопілоті збила російського робота
Категорія
Технології
Дата публікації

Це потрібно бачити: у США Tesla на автопілоті збила російського робота

Це потрібно бачити: у США Tesla на автопілоті збила російського робота
Джерело:  online.ua

У Лас-Вегасі під час виставки CES 2019 Автомобіль Tesla, який їхав у безпілотному режимі, збив російського робота Promobot. Ролик, на якому зображений момент інциденту, був опублікований на YouTube, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що робот відхилився від маршруту і виїхав на парковку, де потрапив під колеса Tesla. Від удару Promobot, який виконував функції консультанта, перекинувся, а частина його тулуба і голови отримали серйозні пошкодження. За словами розробників, тепер робот не зможе брати участь у заході, і його не можна відновити.

Автомобіль Tesla їхав автономно, хоча в салоні перебував спостерігач. Після удару машина продовжила рух і зупинилася тільки через 50 метрів після аварії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше робот Софія в ефірі одного з українських телеканалів відповіла на запитання, що вона думає про президента Росії Володимира Путіна і як ставиться до бога. Софія зізналася, що з очільником Кремля поки не знайома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?