ЗМІ: Трамп готовий до перемир'я в торговій війні з Китаєм
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ: Трамп готовий до перемир'я в торговій війні з Китаєм

ЗМІ: Трамп готовий до перемир'я в торговій війні з Китаєм
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп має намір незабаром укласти торговельну угоду з Китаєм, щоб нормалізувати ситуацію на американських ринках. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє Bloomberg, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, наразі ряд ключових економічних радників Трампа проводить кампанію за швидке вирішення торгового конфлікту між Вашингтоном і Пекіном.

"Індекс S&P 500 впав приблизно на 8% з того часу, як Трамп і голова КНР Сі Цзіньпін на грудневому саміті G20 в Аргентині домовилися відкласти до березня 2019 року введення нових двосторонніх торговельних тарифів", - сказано в повідомленні.

Як відомо, в минулому році США кілька разів підвищували мита на імпорт товарів з Китаю, Пекін відповідав дзеркальними заходами. У листопаді американський лідер погрожував підняти тарифи на весь китайський імпорт на загальну суму $ 500 млрд.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Пентагону  Джеймс Меттіс заявив, що США збільшать кількість американських винищувачів-бомбардувальників, готових до бойових операцій.  Він наголосив, що повітряні сили країни повинні бути краще підготовлені до потенційної війни з Росією чи Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?