Хороші новини: Ексімбанк США відновлює співпрацю з Україною
Категорія
Економіка
Дата публікації

Хороші новини: Ексімбанк США відновлює співпрацю з Україною

Хороші новини: Ексімбанк США відновлює співпрацю з Україною
Джерело:  online.ua

Після п’ятирічної перерви експортно-імпортний банк Сполучених Штатів Америки відновлює своє співробітництво з Україною, передає ONLINE.UA з посиланням на посольство України в США.

"Сполученими Штатами переглянуто ризики ведення комерційної діяльності в Україні з урахуванням забезпечення макроекономічної стабільності в нашій державі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це дало можливість Ексімбанку США зняти обмеження на проведення операцій з державним і приватним сектором України щодо програм експортного кредитування, гарантування кредитів та експортного страхування.

"Це рішення дозволить збільшити обсяги українсько-американської торгівлі та є ще одним сигналом інвесторам про покращенням умов ведення бізнесу в Україні", - повідомляє посольство.

"Це - не тільки про нові можливості економічної співпраці Україна - США. Це - сигнал збільшення довіри до нашої країни і впевненість у незмінності її курсу", - прокоментував посол України в США Валерій Чалий на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше  у МВФ представили аналітичний звіт по Україні, в якому визначили нові завдання для української влади,  на підставі яких будуть виплачуватися нові транші за програмою кредитування в режимі Stand By.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?