Меган Маркл отримала престижне звання від Єлизавети ІІ - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Меган Маркл отримала престижне звання від Єлизавети ІІ - перші подробиці

Меган Маркл отримала престижне звання від Єлизавети ІІ - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Вагітна дружина принца Гаррі Меган Маркл отримала очікуваний титул від монарха Великобританії і скоро приступить до нових обов'язків. Шанувальники герцогині переконані, що вона зможе виділитися у довіреній їй справі, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Її Величність прийняла рішення надати вагітній Меган Маркл честь відповідати за роботу Королівського Національного театру.

"Це перше офіційне заступництво 37-річної герцогині Сассекської, яке вона отримала від королеви Єлизавети ІІ. До цього часу Меган Маркл займалася благодійністю добровільно. Таке призначення від монарха Великобританії говорить про велику довіру до дружини принца Гаррі", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше ходили чутки, що герцогиня Сассекська ще в грудні зустрічалася з директором Королівського театру Руфусом Норрісом. Схоже, Єлизавета ІІ з розумінням і повагою ставиться до колишньої діяльності Меган Маркл, оскільки довірила їй бути відповідальною за дотичну галузь до акторської майстерності.

Прихильники королівської сім'ї очікують почути офіційне призначення за декілька днів.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл. Вказано, що Меган постійно засмучується через гучні звинувачення своїх родичів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?