Відомий політик оконфузився через невдалий фотошоп
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий політик оконфузився через невдалий фотошоп

Відомий політик оконфузився через невдалий фотошоп
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон став об'єктом фотожаб у мережі після того, як його прес-служба опублікувала знімок родини політика з невдалою ретушшю, передає ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

 На оригінальному фото політик разом зі своєю сім'єю сидить на траві. Одну ногу Моррісон підігнув під себе. Саме над нею попрацювали "майстри фотошопу". Політику "приробили" другу ліву ногу. Знімок перетворили в мем.

"Платіть вашій прес-службі більше за таку "якісну" роботу; зате виглядає стильно; а що ще ви фотошопите? я впевнена, це ж був не перший раз; повсюди обман; не потрібно соромитися брудного взуття - всі ми люди", - пишуть в коментарях до фото користувачі мережі.

Сам політик також відреагував на жарти. Він опублікував фото у своїх старих кедах і написав, що не просив "чистити йому взуття" на знімку, а тільки хотів підправити зачіску.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував фразу про "бабло і тьолок", яка за кілька днів перетворилася на мем. За словами білоруського лідера, він мав на увазі мислення деяких сучасних спортсменів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?