Супермодель Ірина Шейк кардинально змінила імідж - перші фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Супермодель Ірина Шейк кардинально змінила імідж - перші фото

Супермодель Ірина Шейк кардинально змінила імідж - перші фото
Джерело:  online.ua

Популярна супермодель Ірина Шейк разом з чоловіком Бредлі Купером завітала на 76 церемонію нагородження премій "Золотого глобусу 2019", яка відбулася 7 січня у США. Фанати зразу ж звернули увагу, що красуня кардинально змінила імідж, передає ONLINE.UA.

Відома модель для "Золотого глобусу 2019" одягнула розкішну золоту сукню від Versace, яку вона поєднала з босоніжками в тон на високих підборах.

Неочікуваним для шанувальників стали зміни в іміджі моделі. Шейк змінила стрижку на короткий боб-каре. 44-річний Бредлі Купер також ретельно готувався для виходу і виглядав бездоганно у білому костюмі від Gucci і чорній краватці-метелик.

"Так набагато краще; це щось новеньке; не люблю короткі жіночі зачіски, але Ірині дуже личить; ідеальна пара; Роналду буде кусати лікті; яка різниця, яка в жінки зачіска, якщо в неї така фігура? з довгим волоссям вона виглядала молодшою; розкішна жінка", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше відома модель Ірина Шейк здивувала своїх шанувальників шикарною сукнею, в якій вона приїхала на Венеційський кінофестиваль 2018. Фанати зірки зазначають, що це один із найкращих образів красуні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?