Космос помилок не прощає: Рогозін зухвало відповів NASA на скасування свого візиту в США
Категорія
Світ
Дата публікації

Космос помилок не прощає: Рогозін зухвало відповів NASA на скасування свого візиту в США

Космос помилок не прощає: Рогозін зухвало відповів NASA на скасування свого візиту в США
Джерело:  online.ua

Глава Роскомосу Дмитро Рогозін назвав "чудовою Санта-Барбарою" рішення NASA відкликати його запрошення на візит в США. Він вважає, що постраждалою стороною в цій ситуації стане американське космічне агентство, передає ONLINE.UA з посиланням на РБК.

"Ми в стосунках з нашими партнерами керуємося інтересами своєї країни, а не окремих політиків. Інтереси нашої країни - підтримувати співробітництво в космосі, оскільки космос помилок не прощає і правила поведінки в космосі написані кров'ю. А NASA потрапило в неприємну історію через протистояння між Трампом і конгресом", - відповів Рогозін на відмову NASA зустрічатися з ним в США.

Він також запросив главу NASA Джима Брайдестайна і потенційних замовників Роскосмосу з США до Росії.

"Нам з Брайдестайном тепер доведеться обговорити, як будемо жити далі", - додав Рогозін.

Нагадаємо, Рогозін планував свій візит в США в лютому 2019 року на запрошення NASA. Щоб це стало можливим, його навіть вивели з-під санкцій за участь в анексії українського Криму.. У Вашингтоні були проти приїзду Рогозіна, так як це суперечить національним інтересам країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава NASA пояснив, чому раптово скасував зустріч з главою Роскомосу Рогозіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?