Порошенко зворушливо привітав дочок-двійнят з днем ​​народження
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зворушливо привітав дочок-двійнят з днем ​​народження

Порошенко зворушливо привітав дочок-двійнят з днем ​​народження
Джерело:  online.ua

9 січня дочки президента України Петра Порошенка святкують день народження. Двойняшкам Олександрі і Євгенії Порошенко в 2019 році виповнилося по 19 років. Український глава опублікував зворушливе привітання дочкам на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Доньки президента України Олександра та Євгенія Порошенко (фото - facebook.com/petroporoshenko)

Батькове привітання Порошенко почав зі слів про останні важливі події в Україні, які передували дню народження його дочок-двійнят. Він подякував їм за підтримку в боротьбі за автокефалію, а також за віру, любов і щирість.

"Дорогі наші донечки, яка радість, що ви у нас є. Нехай щастить вам у всіх справах, і нехай сам Бог оберігає вас на життєвому шляху. Любимо вас", - написав Порошенко, опублікувавши фото Олександри та Євгенії.

Українці приєдналися до привітань на адресу дочок Порошенко. Вони захопилися красою і мудрими поглядами дівчат, побажавши їм радісних подій і виконання всіх бажань.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перша леді України Марина Порошенко підкорила неперевершеною красою Париж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?