Росія постачає бойовикам психотропні препарати замість вітамінів - шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія постачає бойовикам психотропні препарати замість вітамінів - шокуючі подробиці

Росія постачає бойовикам психотропні препарати замість вітамінів - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

В прес-центрі Міністерства оборони України повідомляють, що із Росії на передові позиції бойовиків надходять запаси медикаментів психотропного типу, аби збільшити витривалість окупантів та зменшити відчуття страху. Їх видають за нібито вітаміни для профілактики проти ГРВІ.

Про це заявив представник Міноборони Максим Праута з посиланням на дані розвідки, передає ONLINE.UA.

За його словами, командування проросійських бойовиків методами у своєму стилі вирішило підвищити рівень бойової готовності та морально-психологічного стану військових.

"З початку січня 2019 року до підрозділів, які перебувають на передових позиціях, з території РФ завезено значні запаси медикаментів психотропного типу. Вживання зазначених препаратів впливає на нервову систему людини, збільшує витривалість при надмірних фізичних навантаженнях та пригнічує відчуття страху", - каже Праута.

Окрім того, вказано, що для уникнення витоку інформації про використання психотропних речовин поширюється інформація про застосування нібито спеціальних вітамінних комплексів для профілактики грипу та гострих респіраторних захворювань.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що так звана "міс ДНР" Анастасія Бабир виступила з несподіваним закликом до бойовиків Донбасу. Вона звернулася до російських військових і попросила їх виїхати з Донбасу, так як немає зовсім ніяких надій на краще.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?