Герої "Гаррі Поттера" знімуться в приквелі серіалу "Гра престолів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Герої "Гаррі Поттера" знімуться в приквелі серіалу "Гра престолів"

Герої "Гаррі Поттера" знімуться в приквелі серіалу "Гра престолів"
Джерело:  online.ua

Творці приквелу серіалу "Гра престолів" розсекретили нові подробиці фільму. Вони розповіли, які актори гратимуть в новому серіалі, сюжет якого розповість про те, що відбувалося за тисячі років до подій, описаних в "Грі престолів", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НВО.

Кастинг на зйомки в приквелі "Гри престолів" пройшли юні чарівники з "Гаррі Поттера" Джеймі Кемпбелл Бауер та Тобі Регбо (Альбус Дамблдор і Геллерт Гріндельвальд), які грали світлого і темного чарівників за часів їхньої юності в фільмах "Гаррі Поттер і дари смерті" 2010 року і "Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда" 2018 року.

Також в приквелі "Гри престолів", крім Наомі Воттс і Джоша Вайтхауса, з'являться Наомі Акі ("Доктор Хто", "Леді Макбет"), Деніз Гоф ("Ангели в Америці"), Шейла Атим("Куртизанки"), Іванно Джеремайя ("Люди"), Джорджі Хенлі("Хроніки Нарнії: Підкорювач Зорі","Хроніки Нарнії: Принц Каспіан") та Алекс Шарп ("До кісток").

 Актори приквелу "Гра престолів" (фото - hbo.com)

Режисером пілотної серії виступить С.Дж. Кларксон, яка брала участь у створенні таких серіалів, як "Спадкоємці", "Захисники", "Джессіка Джонс", "Помаранчевий - хіт сезону", "Декстер". Письменник Джордж Мартін виступить одним із творців і виконавчих продюсерів нового серіалу.

Раніше ONLINE.UA публікував новий тизер восьмого сезону "Гра престолів" з першими кадрами фінальної частини фантастичної саги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?