Ціни на нафту почали падати
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали падати

Ціни на нафту почали падати
Джерело:  online.ua

Ціни на "чорне золото" почали падати після підйому за підсумками восьми попередніх сесій, який став найтривалішим за 18 місяців і повернув ринок до "бичачого" тренду, передає ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

Підвищення вартості нафти Brent із 18-місячного мінімуму, зафіксованого 24 грудня, перевищило 20%, WTI - досягло 23%.

"Вартість березневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить 60,96 долара за барель, що на 0,48 долара (0,78%) нижче за рівень закриття попередньої сесії.9 січня ці контракти зросли в ціні на 2,72 долара (4,63%) - до 61,44 долара за барель, максимуму з середини грудня.Ф'ючерс на нафту WTI на лютий на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) до цього часу подешевшав на 0,52 долара (0,99%) - до 51,84 долара за барель. За підсумками торгів 9 січня контракт зріс в ціні на 2,58 долара (5,18%) - до 52,36 долара за барель, що є максимумом з 13 грудня", - сказано в повідомленні.

Підтримку нафтовому ринку подав оптимізм трейдерів щодо торговельних переговорів США та Китаю, а також сигнали скорочення видобутку нафти країнами ОПЕК.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  США пригрозили Росії морської блокадою, щоб запобігти її енергопоставкам в країни Близького Сходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?