"Ніхто нікого не нахилить": Лукашенко прокоментував ідею об'єднання Білорусі з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ніхто нікого не нахилить": Лукашенко прокоментував ідею об'єднання Білорусі з РФ

"Ніхто нікого не нахилить": Лукашенко прокоментував ідею об'єднання Білорусі з РФ
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що розмови про об'єднання Білорусі з Росією дурні і притягнуті за вуха, однак він визнав, що зараз багато розмов серед білорусів і росіян про об'єднання двох країн, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"Занадто багато сьогодні (я аналізую ситуацію в нашому суспільстві, та й у росіян) йде розмов про об'єднання двох держав. Багато зараз з'явилося питань у зв'язку з церквою в Україні про автокефалію нашої церкви в Білорусі...Ми з президентом Росії однозначно визначили, що сьогодні на порядку денному такого питання немає - про об'єднання", - додав Лукашенко.

Він переконаний, що союз Білорусі і Росії може розвиватися тільки на рівноправній основі.

На думку Лукашенка, на цей крок не може піти і сама Росія, що нібито йому підтвердив Путін.

"Немає такої можливості у Росії, з огляду на наслідки всього, на це піти. Тому треба заспокоїтися і припинити ці розмови, що хтось когось нахилив або нахиляє. Тут ніхто нікого не нахилить", - заявив президент Білорусі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  президент Білорусі Олександр Лукашенко провів секретну нараду з вищим керівництвом країни, якому доручив розробити заходи протидії російським загрозам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?