В Кабміні прогнозують ріст української економіки
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Кабміні прогнозують ріст української економіки

В Кабміні прогнозують ріст української економіки
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет міністрів запроваджує середньострокове бюджетне планування – на 3 роки, а цього року сподівається на 3%-ве зростання економіки, передає ONLINE.UA.

За його словами, цьогоріч вибори впливатимуть на життя України й "буде багато популізму", але влада має боротися за успіх держави.

Голова Кабміну додав, що у 2019 році влада планує розвивати освіту, медицину, інвестувати в економіку, в енергоефективність та енергонезалежність, підтримати аграрний сектор – щоб зростання економіки було не менше 3% цього року.

"Я вважаю, що це буде рекордний рік будівництва українських доріг... Ми маємо формувати план не тільки на 2019 рік. Ми маємо планувати наше життя як мінімум на середньострокову перспективу", – сказав однак Гройсман і нагадав про ухвалення закону про середньострокове бюджетне планування.

Нагадаємо, за 11 місяців 2018 року українська економіка зросла на майже 2% більше, ніж за той самий період 2017 року.Хімічне виробництво зросло на 19%, автомобілебудування — на 12%.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Порошенко на засіданні Ради регіонального розвитку в Києві заявив, що темпи економічного зростання в Україні недостатні для відновлення рівня добробуту населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?