Ольга Фреймут розкрила секрет своєї краси
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ольга Фреймут розкрила секрет своєї краси

Ольга Фреймут розкрила секрет своєї краси
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла про доволі простий лайфхак, який допомагає їй подобатися людям та досягати своїх цілей. За її словами, це щира усмішка, передає ONLINE.UA.

Так, Фреймут опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram з цікавим підписом.На чорно-білій світлині Оля позує, сидячи на сходах, у довгій спідниці у вертикальну смужку і светрі та усміхається.

"Посмішка завжди була моєю силою. Я, будемо відверті, не королева краси. Але посмішкою покоряла нескорених; досягала недосяжного; спрощувала конфлікти. Набурмошеним людям у житті таланить менше,
– написала телеведуча.

Фанати української красуні погодилися зі словами Фреймут, що необов'язково вдала врода є секретом успіху.

"Чудова порада; все геніальне просто; на жаль, люди часто про це просто забувають; щира усмішка і відверті розмови з людьми роблять дива; я теж не красуня і немолода, але своєю харизмою у компаніях таких красунь робила невидимками, що сама дивуюся; у Вас дуже щира і гарна посмішка", – прокоментували фото шанувальники Фреймут.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?