Неочікувано: Лукашенко серйозно пригрозив Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Лукашенко серйозно пригрозив Росії

Неочікувано: Лукашенко серйозно пригрозив Росії
Джерело:  online.ua

Росія може втратити "єдиного союзника" на західному напрямку через відсутність домовленостей щодо компенсації за податковий маневр в нафтовій сфері. З даною жорсткою заявою виступив президент Білорусі Олександр Лукашенко, передає ONLINE.UA.

Білоруський лідер закликає наразі "не робити катастрофи" із відсутності компенсації від Москви за податковий маневр.

"Не треба вважати, що це катастрофа. Якщо керівництво Росії обере такий шлях руху і втрату єдиного союзника на західному напрямку, це їх вибір. Ми ж їх змусити не можемо", - каже він.

Окрім того, Лукашенко вкотре попросив уряд "не перебільшувати проблеми, пов'язаних з втратами білоруського бюджету через податковий маневр в Росії".

"Але хочу попередити: про такі рішення, як перекладання цих проблем на плечі наших людей, білорусів, навіть не думайте. Населення не повинно відчути ніякого додаткового тягаря", – сказав президент.

Білоруський лідер зазначає, що "заробити додаткові 400 мільйонів доларів для Білорусі не проблема".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко виступив із заявою про те, що Росія більше не братська держава для Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?