"Ідеальна жінка": нова фотосесія Тіни Кароль взірвала мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ідеальна жінка": нова фотосесія Тіни Кароль взірвала мережу

"Ідеальна жінка": нова фотосесія Тіни Кароль взірвала мережу
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль в п'ятнадцятий раз стала зіркою українського глянцевого журналу Viva. Українська красуня продемонструвала тендітний образ у новій фотосесії, який сподобався багатьом фанатам артистки, передає ONLINE.UA.

Перші фото співачка показала шанувальникам на своїй сторінці в Instagram, а також деякі знімки були опубліковані на фан-сторінці зірки.

"Я неймовірно вдячна Viva! Це по-справжньому особливий випуск. І цифра 15, і бути тричі володаркою премії "Найкрасивіші" – це величезна відповідальність. Відповідати такому ідеалу, в якому звикли бачити мене, не просто. Але ваша довіра допомагає мені бути в тонусі, тому що я роблю це заради вас, мої любі", - пише Кароль.

На обкладинці Тіна з'явилася у вишуканому образі з фірмовою червоною помадою й атласними рукавичками. Її волосся було зібране у пучок і прикрашене бантом. На інших світлинах Кароль позує в чорній оксамитовій сукні, яке підкреслює обриси талії знаменитості.

"Ідеальна жінка; твоя краса не має меж; кожен образ кращий за попередній; не можна бути такою шикарною", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року. Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?