Марго Роббі стане лялькою Барбі в новій кіноадаптації
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Марго Роббі стане лялькою Барбі в новій кіноадаптації

Марго Роббі стане лялькою Барбі в новій кіноадаптації
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Марго Роббі офіційно стане виконавицею головної ролі у фільмі "Барбі" студії Warner Brothers і компанії Mattel, передає ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Варто зазначити, що окрім Марго Роббі на роль гламурної ляльки розглядали ще кіноактрис Емі Шумер і Енн Гетевей, але найбільші сподівання все ж покладались на австралійську зірку. Відтак, 28-річну знаменитість затвердили на головну роль в кіноадаптації "Барбі", зйомками якої займеться дві кінокомпанії.

"Марго – ідеальний продюсер і акторка, щоб оживити Барбі на екрані для сучасної аудиторії", – прокоментував вибір актриси голова Warner Bros. Pictures Group Тобі Еммеріх.

Зазначається, що повнометражний ігровий фільм "Барбі" покаже історію найвідомішої ляльки у світі на ім’я Барбі, яка живе в реальному світі серед людей. Але після казкового життя у Барбіленді її виганяють і вона зустрічається віч-на-віч з жорстоким і раніше невідомим їй світом. Барбі починає розуміти, що головною цінністю є не пластикова краса, а унікальність.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше незалежні експерти з аналітичної компанії Go Compare назвали ім’я акторки, яка найчастіше знімалась у провальних фільмах. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?