Промоутер Усика вперше розповів про плани українського чемпіона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика вперше розповів про плани українського чемпіона

Промоутер Усика вперше розповів про плани українського чемпіона
Джерело:  online.ua

Промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) британець Едді Хірн заявив, що в українця є два варіанти розвитку кар'єри. Окрім того, він назвав боксерів, з якими може битися Усик у 2019 році, передає ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

Промоутер зазначив, що все вирішиться під час їх зустрічі в Нью-Йорку (США).

"У нас запланована зустріч в Нью-Йорку наступного тижня, щоб визначитися з наступним суперником Усика й датою бою. Він або залишається в першій важкій вазі й проводить бій з Денисом Лебедєвим, або піднімається до суперважкої ваги", – заявив Хірн.

Окрім того, промоутер додав, що у 2019 році можливий бій з чемпіоном IBF в напівважкій вазі Артуром Бетербієвим (13-0, 13 КО), який зацікавлений в переході у важку вагу, щоб кинути виклик українцеві. Хірн передбачає, що Усик врешті-решт кине виклик чемпіону WBA, IBF і WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик накаутував британця Тоні Белью  і захистив всі свої титули чемпіона світу в першій важкій вазі за версіями WBA, WBC, IBF і WBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?