Компромісу не буде: Угорщина поставила ультиматум Німеччині
Категорія
Світ
Дата публікації

Компромісу не буде: Угорщина поставила ультиматум Німеччині

Компромісу не буде: Угорщина поставила ультиматум Німеччині
Джерело:  online.ua

Угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан заявив, що не розглядає можливість компромісу з Німеччиною щодо міграції, незважаючи на те, що він назвав "постійним тиском" з боку Берліна на його уряд, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Німецька політика не поважає рішення угорців не стати іммігрантською нацією", - заявив Орбан на прес-конференції. "Особливо я відчуваю від німецьких ЗМІ, іноді дуже грубо, що вони чинять тиск на нас, щоб ми наслідували їхній шлях (прийняття іммігрантів), а ми цього не бажаємо. Я не бачу тут жодного компромісу", - додав він.

Зазначимо, що влада Німеччини відмовляється від європейських квот на прийом біженців. Нові угорські закони дозволяють правоохоронцям стріляти по мігрантам гумовими кулями і передбачають тюремні терміни для людей, які допомагають їм.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Угорщина підтримує територіальну цілісність України, але не здасться в боротьбі за захист інтересів угорської громади на території цієї країни, тому продовжить блокувати засідання Комісії Україна-НАТО. Про це заявив глава МЗС Угорщини Петер Сійярто після завершення першого дня міністерської зустрічі НАТО в Брюсселі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?