Експерт: Путін вже і сам не радий всьому, що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт: Путін вже і сам не радий всьому, що відбувається

Експерт: Путін вже і сам не радий всьому, що відбувається
Джерело:  online.ua

Військовий експерт, капітан першого рангу ВМС США Гаррі Табах заявив, що США та інші країни НАТО мають намір не допустити повторення інциденту, який стався 25 листопада поблизу Керченської протоки, передає ONLINE.UA з посиланням на ObozTV.

Він наголосив, що вхід до Чорного моря десантного корабля ВМС США потрібно було очікувати після того, як російські кораблі протаранили український буксир.

"Туди збирається американський десантний корабель із морськими піхотинцями на борту. Ці кораблі самі не ходять, у нас кораблі ходять з ескадрою. Туди зайдуть кораблі, які його охоронятимуть. Це робиться тому, що українські кораблі намагатимуться пройти через протоку ще раз", – зазначив Табах.

Експерт зазначив, що президент РФ Володимир Путін "вже і сам не радий всьому, що відбувається".

"Американський військовий корабель вони таранити не будуть, також і турецький, й інші кораблі, на мою думку, норвезькі, які там перебувають. Вони не будуть їх таранити, а тільки йтимуть за ними, "робитимуть тінь". Росія розуміє, що у неї немає достатньо морської сили, щоб потопити або напасти на НАТОвські кораблі", -  каже військовий.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 жовтня Європейський парламент схвалив проект резолюції по Криму і Донбасу, яка передбачає посилення санкцій проти Росії в разі загострення ситуації в Чорному морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?