У США перевіряють список українців, які були на інавгурації Трампа: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

У США перевіряють список українців, які були на інавгурації Трампа: що сталося

У США перевіряють список українців, які були на інавгурації Трампа: що сталося
Джерело:  online.ua

У США почали вивчати список українських політиків і бізнесменів, які відвідали інавгурацію чинного лідера США Дональда Трампа. Цією справою зайнявся спеціальний прокурор США Роберт Мюллер, який веде справу про ймовірне втручання Росії у вибори американського президента, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Зазначається, що команда американського спецпрокурора вже опитала кількох людей, намагаючись з'ясувати, яким чином громадяни України отримали запрошення на інавгурацію. Окрім того, слідство також цікавить, з ким зустрічалися українці і що вони обговорювали.

Джерела видання відзначають, що на інавгурації Трампа були присутні десятки політиків і бізнесменів з України. У матеріалі видання вказані імені, зокрема, чинних народних депутатів України Сергія Ківалова, Віталія Хомутинніка та Борислава Берези, а також екс-нардепа Андрія Артеменка та бізнесмена Павла Фукса.

Раніше також повідомлялося, що у Мюллера до Трампа є не менше 40 питань про російському втручанню в вибори США. Тоді Трамп назвав ганебним те, що цей список питань був оприлюднений в ЗМІ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Конгресі США оприлюднили секретний службовий документ по "російському справі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?