Окупанти влаштували масові обшуки в Криму - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти влаштували масові обшуки в Криму - перші подробиці

Окупанти влаштували масові обшуки в Криму - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Російські окупанти влаштували масові обшуки у селищі міського типу Роздольне на півночі окупованого Криму в будинках кримських татар, передає ONLINE.UA з посиланням на громадську ініціативу "Кримська солідарність".

За попередніми даними, в Роздольному йдуть слідчі заходи в будинках кримських татар Ернеста Алієва і Сервера Бариева. Зазначається, що Барієв – зубний технік, а Алієв – будівельник.

"Обидва є мусульманами, що дотримуються релігійних приписів", – йдеться в повідомленні.

Також за даними "Кримської солідарності" третій обшук проходить в будинку кримського татарина Османа Османова.

"Силовики шукали заборонені предмети і літературу, оглянули оргтехніку, нічого не було знайдено і вилучено. під час проведення обшуку в будинку Бариева було двоє понятих, приїхали на двох "газелях" і легковому автомобілі", - передає громадська ініціатива.

Варто зазначити, що після російської анексії в Криму почастішали масові обшуки у незалежних журналістів, громадських активістів, активістів кримськотатарського національного руху, членів Меджлісу кримськотатарського народу, а також кримських мусульман, підозрюваних у зв'язках із забороненою в Росії організацією "Хізб ут-Тахрір".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що спецслужби Росії готують диверсію проти громадян України в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?