Як здійснити мрії дитини: поради для батьків
Категорія
Культура
Дата публікації

Як здійснити мрії дитини: поради для батьків

Як здійснити мрії дитини: поради для батьків
Джерело:  babyphotostars.com

Період новорічних і різдвяних свят найбільш казкова і така довгоочікувана пора для кожного з нас. Час, коли навіть доросла дитина щиро вірить в Різдвяне диво. Ми підводимо підсумки року, що минає і будуємо плани на рік прийдешній. З великою надією і вірою впускаємо в будинок Новий рік, як черговий, такий особливий етап для кожного з нас.

А про що мріє дитина?

Хто, як не дитина розуміє і відчуває світ таким, яким він є насправді. Дитина бачить світ у всіх його барвах з безліччю відтінків, чого, часом, дорослі не здатні помічати в силу давно сформаних життєвих укладів.

Малюк хоче бути почутим і значущим. Мріє жити в щасливій сім'ї, де ні не сварок і образ. Бажає миру, спочатку на рівні сім'ї, далі в спілкуванні з друзями, однокласниками, вчителями. Прагне швидше подорослішати.

Фундамент закладає сім'я. Завдання батьків дозволити дитині бути почутій. Пробувати, експериментувати, робити помилки.

За допомогою пошуку себе і відбувається становлення особистості. Якщо дитина мріє стати артистом, актором, моделлю, надайте йому їй таку можливість. Дозвольте їй пройти весь етап підготовки від створення образу до виступу. Тільки самостійно пройдений весь етап підготовки допоможе зрозуміти дитині всі труднощі на шляху до мрії. Як підсумок дозволить визначити вектор руху в дорослому житті.

Оточіть своє чадо любов'ю, миром і вірою. Частіше говоріть про свою любов до нього. Повірте в мрії і бажання вашої дитини. Адже справжня казка трапляється тільки з тими, хто в неї вірить.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?