"Успішного розлучення!": Трамп розізлив американців скандальною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

"Успішного розлучення!": Трамп розізлив американців скандальною заявою

"Успішного розлучення!": Трамп розізлив американців скандальною заявою
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд побажав найбагатшій людині планети, засновнику Amazon Джеффу Безосу, успіхів в розлученні зі своєю дружиною Маккензі, назвавши майбутній судовий розгляд "прекрасним". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

"Бажаю йому успіху. Це буде чудово", - сказав Трамп журналістам.

Варто зазначити, що раніше Трамп публічно критикував Безоса і належну йому газету The Washington Post. Також глава держави чинив тиск на поштову службу США, щоб підвищити ціни, які вона стягує з Amazon за доставку посилок.

Користувачів мережі розізлила подібна реакція очільника Білого дому.

"Краще б слідкував за своєю родиною; як Меланія його терпить?; Не можна бути настільки цинічним", - пишуть розлючені американці.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Джефф Безос розлучається з письменницею Маккензі Безос, з якою він прожив 25 років. Розставання пари називають розлученням століття, оскільки вони виглядали зразковою сім'єю.

"Мільярдер називав свою дружину ідеальною жінкою - вона була винахідливою і надихала. Однак ЗМІ дізналися, що Безос останні вісім місяців зраджував Маккензі з дружиною одного з найвпливовіших агентів з пошуку талантів у Голлівуді", - сказано в повідомленні.

Джефф Безос з дружиною

Як повідомляв ONLINE.UA, авторитетне агентство  Bloomberg опублікувало рейтинг  найбагатших людей світу. Перше місце в списку, як і раніше, займає засновник Amazon Джефф Безос зі статками 142 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?