Зруйнувала ідеальну родину: як виглядає коханка найбагатшого чоловіка планети
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зруйнувала ідеальну родину: як виглядає коханка найбагатшого чоловіка планети

Зруйнувала ідеальну родину: як виглядає коханка найбагатшого чоловіка планети
Джерело:  online.ua

Відомий підприємець, який протягом багатьох років залишається найбагатшою людиною в історії, Джефф Безос розлучається з письменницею Маккензі Безос, з якою він прожив 25 років. ЗМІ повідомляють, що ідеальну родину зруйнувала зрада Безоса з коханкою Ларою Санчез, передає ONLINE.UA з посиланням на National Inquirer.

Зазначається, що Маккензі Безос претендує на половину майна, нажитого за спільно прожиті роки, оскільки пара не укладала шлюбного контракту.

"Після довгих років дослідження кохання і спроби розійтися ми вирішили розлучитися і продовжити наше спільне життя як друзі... У нас було прекрасне життя як в одруженої пари, а попереду у нас чудове майбутнє як у батьків, друзів і партнерів у різних проектах. Назви можуть бути різними, але ми залишимося родиною і справжніми друзями", - написав Джефф.

Останні вісім місяців Безос зраджував дружині з Лорою Санчез - дружиною одного з найвпливовіших агентів з пошуку талантів у Голлівуді Патрика Уайтсела.

Джефф Безос та його коханка Лора Санчез

"Підприємець потай возив коханку в екзотичні місця на своєму особистому літаку вартістю 65 мільйонів доларів, надсилав їй непристойні повідомлення і фотографії. Тільки за останні два тижні Безос і 49-річна Санчез зустрічалися шість разів. Дружина Безоса і чоловік Санчез, які нічого не підозрювали і виявилися жертвами обману, дізналися про те, що відбувається, не так давно", - пише видання.

Лора Санчез - коханка Джеффа Безоса

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий співак Джастін Тімберлейк зізнався, що зраджував дружині. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?