"Буде катастрофа": Меркель зробила тривожний прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

"Буде катастрофа": Меркель зробила тривожний прогноз

"Буде катастрофа": Меркель зробила тривожний прогноз
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що націоналісти вже не раз спричиняли катастрофу у Європі і можуть спровокувати її знову, передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Як відомо, нещодавно лідерка ФРН зіткнулася з посиленням націоналістичних настроїв у Європі перед виборами до Європарламенту в травні. Канцлерці дісталася чи не найбільша порція критики серед усіх європейських лідерів через її міграційну політику.

"Співпраця один з одним - це у будь-якому випадку краще, ніж націоналізм, який так часто приводив нас у Європі до катастрофи", - сказала Меркель.

Зазначимо, що раніше скандально відомий міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні заявив під час візиту до Варшави в середу, що Італія та Польща повинні об'єднати зусилля в євроскептичному альянсі, висловивши сподівання, що "італо-польська вісь" замінить нинішню "французько-німецьку вісь".

Його позицію підтримав угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан, розкритикувавши Німеччину та президента Франції Еммануеля Макрона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меркель визнала провал переговорів з Путіним по Азову, зазначивши, що Росія категорично відмовилась на розширення місії ОБСЄ на Азовське море і Керченську протоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?