Поліція США вимагає зразки ДНК Роналду: що сталося
Категорія
Спорт
Дата публікації

Поліція США вимагає зразки ДНК Роналду: що сталося

Поліція США вимагає зразки ДНК Роналду: що сталося
Джерело:  online.ua

Влада Лас-Вегаса видала ордер для отримання зразків ДНК футболіста туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчини, передає ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal.

За інформацією ЗМІ, ордер був направлений до Італії, де зараз грає футболіст.

Після цього адвокат Роналду Пітер Крістіансен заявив, що в цьому немає нічого дивного, оскільки це стандартна поліцейська процедура в рамках слідства.

"Роналду завжди говорив, що події 2009 року в Лас-Вегасі мали характер обопільної згоди. Тому не буде нічого дивного у виявленні його ДНК", - вказав Крістіансен.

Як відомо, у жовтні минулого року стало відомо про відновлення справи про зґвалтування, в якому американка Катрін Майорга звинуватила Роналду. Зірка футболу всі звинувачення відкидає. Однак, є інформація, що він уклав з дівчиною позасудову угоду і заплатив їй 375 тисяч доларів за мовчання.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий футболіст, захисник ПСЖ Дані Алвес вважає, що після того, як Кріштіану Роналду покинув "Реал",  команда стала набагато сильнішою,  оскільки змогла нарешті стати єдиним цілим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?