Дані соцопитування свідчать, що Тимошенко лідирує в президентському рейтингу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Дані соцопитування свідчать, що Тимошенко лідирує в президентському рейтингу

Дані соцопитування свідчать, що Тимошенко лідирує в президентському рейтингу

Дані соціологічного опитування, проведеного Інститутом аналізу і прогнозування спільно з аналітичною групою "Соціопрогноз", свідчать, що, якби на цьому тижні відбулися вибори президента України, то 19,3% тих українців, хто визначився і братиме участь у виборах віддали б перевагу Юлії Тимошенко, лідеру ВО "Батьківщина". Соціологічне опитування проводилося у період з 26 грудня 2018 року по 4 січня 2019 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.

На другій позиції — артист і шоумен Володимир Зеленський. За нього готові віддати свої голоси 12,9% українців. За лідера "Опозиційної платформи "За життя" Юрія Бойка — 11,6%, президента Петра Порошенка — 11,3%, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка — 11,1%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка — 9,1 %, мера Львова Андрія Садового — 4,5%, народного депутата Олександра Шевченка — 4,2% і главу партії "Наші" Євгенія Мураєва — 2,9%.

Згідно з даними опитування, 43% українців готові прийти на виборчі дільниці на виборах президента, 12% вважають, що точно не будуть голосувати. В цілому фахівці опитали 2016 респондентів віком від 18 років (методом особистого інтерв'ю) в 24 областях України та Києві. Статистична похибка: стандартні відхилення при достовірних 95% і співвідношенні змінних від 0,1: 0,9 до 0,5: 0,5 становлять 1,34-2,24%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?