В результаті ДТП загинув відомий український журналіст
Категорія
Події
Дата публікації

В результаті ДТП загинув відомий український журналіст

В результаті ДТП загинув відомий український журналіст
Джерело:  Укрінформ

10 січня у Польщі в автомобільній аварії загинув відомий український журналіст Роман Кісіль. Інцидент стався в місті Ілжа Мазовецького воєводства, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Зазначається, що разом із 37-річним журналістом загинула його 60-річна матір. Крім того, важких травм зазнала дружина Кісіля, яка перебуває в реанімації в лікарні у Радомі.

"В момент аварії в авто перебувала і однорічна дитина, яка на сьогодні в задовільному стані перебуває на обстеженні в лікарні. До Радома виїхала керівниця консульського відділу Посольства України в Польщі Світлана Криса, щоб надати постраждалим консульсько-правову допомогу", - сказано в повідомленні.

Наразі працівники поліції встановлюють причини аварії. За попередніми даними, авто Toyota, в якому перебувала сім'я журналіста, зіткнулося з вантажівкою Iveco. За даними правоохоронців, обидва водії були тверезими. Водій вантажівки не постраждав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Харкові померла журналістка Оксана Кім, яка була головною редакторкою сайту "Вечірній Харків" і і обіймала аналогічну посаду у газеті "События". Про смерть жінки повідомив екс-колега покійної Дмитро Шевченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?