Apple буде створювати смарт-одяг - перші подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple буде створювати смарт-одяг - перші подробиці

Apple буде створювати смарт-одяг - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Американська компанія Apple запатентувала технологію, що дозволяє створювати смарт-одяг. Даний документ був оприлюднений на сайті Відомства з патентів і товарних знаків США, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що технологія отримала назву "тканина з вбудованими електричними компонентами" (Fabric With Embedded Electrical Components). Одяг з такого матеріалу зможе підключатися до смартфона.

"Тканина складається з волокон-"провідників", що поширюють електричний сигнал, та "ізоляційних" для зовнішніх шарів одягу. Смарт-одяг зможе підключатися до iPhone по бездротовому з'єднанню, збирати і передавати дані про стан і здоров'я людини, відтворювати музику через вбудовані навушники", - сказано в повідомленні.

Що цікаво, нещодавно Apple запатентувала пристрій для відстеження сну. Розробники створили плівку, яка відстежує точки дотику людини і ліжка.

Apple - американська технологічна компанія з офісом у Купертіно (Каліфорнія), яка проектує та розробляє побутову електроніку, програмне забезпечення та онлайн-сервіси. Є першою американською компанією, чия капіталізація перевершила 1 трлн доларів США. Це сталося під час торгів акціями компанії 2 серпня 2018 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  австралійський суд зобов’язав компанію Apple  виплатити 9 млн доларів штрафу. Причиною прийняття такого рішення стала відмова компанії безкоштовно ремонтувати iPhone користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?