"Він неймовірний!": солістка гурту KAZKA зізналася, що закохана
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Він неймовірний!": солістка гурту KAZKA зізналася, що закохана

"Він неймовірний!": солістка гурту KAZKA зізналася, що закохана
Джерело:  online.ua

Солістка популярного українського гурту KAZKA зробила несподівану заяву. У мережі Олександра Зарицька зізналась, що закохана, однак імені свого обранця не назвала, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram артистки.

"Я закохалась. Він неймовірний і такий сильний! В його обіймах хочеться тонути. Як із цим жити?", - написала співачка.

До неоднозначного допису співачка додала досить пікантне фото. Перед камерою Олександра Зарицька позувала оголена у ванній.

"Насолоджуйся цим прекрасним почуттям; кому це так пощастило?; як на мене, це просто спосіб привернути до себе увагу; щастя любить тишу, тому краще нікому про нього не розповідай; я, здається, знаю, хто це", - пишуть фанати в коментарях до світлини красуні.

Зазначимо, що гурт KAZKA побореться за можливість представити Україну на міжнародному конкурсі Євробачення 2019, який пройде в Ізраїлі. Та поки перший етап шоу не розпочався, учасники колективу вирішили відпочити, щоб з новими силами приступити до боротьби. Зокрема, солістка гурту, Олександра Зарицька, вирушила до екзотичної Шрі-Ланки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що пісня "Плакала" гурту KAZKA поставила рекорд в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?