Бойовики посилили провокації на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики посилили провокації на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики посилили провокації на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Бойовики підсилюють обстріли на Донбасі, порушуючи введене перемир'я. Вони влаштовують провокації на всіх напрямках, обстрілюючи українських захисників з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів поранення отримали двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 11 січня, бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Під обстріл потрапили захисники Кряківки на Луганському напрямку, Новомихайлівки - на Донецькому, Водяного, Лебединського та Гнутового - на Маріупольському.

Українські військові придушили всі провокації противника, застосовуючи чергові вогневі засоби. В ході бойових дій ворог зазнав втрат - за даними розвідки, двох бойовиків знищено і ще двох поранено.

"Не дивлячись на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з Росії на передові позиції бойовиків на Донбасі надходять запаси медикаментів психотропної типу, щоб збільшити витривалість окупантів і зменшити почуття страху. Їх видають за вітаміни для профілактики проти ГРВІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?