Нас будуть "пробувати на зуб": Лукашенко заявив про нові загрози для Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Нас будуть "пробувати на зуб": Лукашенко заявив про нові загрози для Білорусі

Нас будуть "пробувати на зуб": Лукашенко заявив про нові загрози для Білорусі
Джерело:  БЕЛТА

Білорусь чекають непрості роки, протягом яких її будуть "пробувати на зуб". Про це заявив білоруський глава Олександр Лукашенко, передає ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

Лукашенко не уточнив, з якими загрозами доведеться зіткнутися білорусам в найближчі два роки, але запевнив, що Білорусь гідно відповість на всі виклики.

"Це непрості роки, тому що, скажу відверто, в ці два роки нас будуть дуже сильно "пробувати на зуб" на предмет того, чи гідні ми, якщо конкретизувати, тієї незалежності, про яку ми завжди і всюди говоримо. І нам треба бути готовими відповісти на це питання. Я абсолютно переконаний, що ми знайдемо гідну відповідь", - заявив Лукашенко.

Нагадаємо, раніше білоруський глава Олександр Лукашенко заявляв, що білоруси більше ніколи не будуть ходити під батогом і таку однозначну відповідь вони будуть давати всім, хто буде погано на них дивитися.

Також білоруський лідер виступав з жорсткою заявою на адресу Росії, пригрозивши їй втратою єдиного союзника на західному напрямку.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Путіна прокоментували слова Лукашенка про розрив союзу Білорусі з Росією. У МЗС РФ заявили, що стратегічний курс Росії на зміцнення відносин з Білоруссю не ставиться під сумнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?