Вибух в Парижі: з'явилися нові дані про постраждалих і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух в Парижі: з'явилися нові дані про постраждалих і відео

Вибух в Парижі: з'явилися нові дані про постраждалих і відео
Джерело:  online.ua

В результаті вибуху в Парижі, який прогримів вранці 12 січня, постраждали більше 20 осіб, з яких четверо пожежників - вони знаходяться у вкрай важкому стані, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на французькі ЗМІ.

Також повідомляється, що в момент вибуху в центрі Парижа на місці події вже перебувала пожежна машина через виклик одного з жителів, який скаржився на сильний запах газу.

Влада Франції і правоохоронці підтверджують версію того, що вибух стався через витік газу в булочній, на вулиці Тревіз. Відзначається, що булочна в день вибуху не працювала.

Глава МВС Франції Крістоф Кастанер констатував, що "наслідки вибуху газу дуже важкі". Ударною хвилею не тільки зруйнувало будинок, в якому знаходилася пекарня, а й повибивало шибки і зламало рами вікон у всіх довколишніх будинках, а також пошкоджено декілька автомобілів.

Пожежні терміново евакуюють людей із сусідніх будинків. З цією метою на розташованій поблизу площі Опери здійснили посадку два вертольоти служби цивільної оборони. Перекрита більша частина вулиці, створена масштабна зона безпеки.

В даний час існує небезпека обвалення будівлі, де стався вибух. На місці події працює близько 200 чоловік: пожежні, рятувальники, поліція, медики. Влада запевняє, що ситуація під контролем.

Вибух в Парижі - відео з місця події:

Раніше ONLINE.UА публікував фото з місця вибуху в Парижі, на яких показані страшні наслідки того, що сталося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?