Фільм про Донбас отримав ще одну престижну кінопремію
Категорія
Культура
Дата публікації

Фільм про Донбас отримав ще одну престижну кінопремію

Фільм про Донбас отримав ще одну престижну кінопремію
Джерело:  online.ua

Документальний фільм про Донбас "Віддалений гавкіт собак" отримав нову престижну кінопремію. Картину датського режисера про події на сході України визнали найкращою в одній з номінацій Cinema Eye Honors в Нью-Йорку, повідомляє ONLINE.UА.

Фільм про Донбас, який зняв режисер Симон Лерег Вильмонт, знімали в Донецькій області, в селі Гнутове. Картина розповідає про 10-річного хлопчика Олега, який живе зі своєю бабусею в цьому селі. Вони не захотіли залишати рідний дім і відчули на собі весь жах війни.

Режисер фільму "Віддалений гавкіт собак" вже привітав весь акторський склад і знімальну групу з перемогою на престижній кінопремії. Він зазначив виконавців головних ролей, які блискуче зіграли в картині.

"Віддалений гавкіт собак" виграв нагороду на Cinema Eye Honors. Олег і Олександра, ви - суперзірки!", - написав режисер.

Нагадаємо, цей фільм про Донбас вже отримав 25 нагород в світі і був номінантом на кращу стрічку Європейської кіноакадемії. Його скарбничку тепер поповнила нагорода Cinema Eye Honors. Це кінопремія, що відзначає досягнення в області документального кіно - номінації на нагороди визначаються голосуванням провідних фахівців кінофестивалю, а переможців обирають запрошені члени журі з більш ніж 500 експертів в області документального кіно.

"Віддалений гавкіт собак" - трейлер (відео):

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що фільм про Донбас "Віддалений гавкіт собак" увійшов до списку 15 кращих документальних картин світу - його включили в шорт-лист "Оскара".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?