SpaceX масово звільняє працівників: відома причина
Категорія
Технології
Дата публікації

SpaceX масово звільняє працівників: відома причина

SpaceX масово звільняє працівників: відома причина
Джерело:  online.ua

Американська компанія SpaceX Ілона Маска масово звільняє співробітників. Скоротити штат планується на 10%, тобто близько на 700 осіб.

Про масові звільнення в SpaceX повідомила газета Los Angeles Times з посиланням на офіційну заяву керівництва SpaceX, передає ONLINE.UА.

У SpaceX пояснили, що масові звільнення відбуваються з метою стати "компактнішою компанією" і що вони були необхідні тільки через "надзвичайно складні завдання, що стоять попереду". Там уточнили, що скорочення штату проводиться з метою коригування витрат компанії.

"Щоб продовжувати здійснювати доставку для наших клієнтів і досягати успіху в розвитку міжпланетних космічних кораблів і світового інтернету космічного базування, SpaceX повинна бути компактніше. Це означає, що ми повинні попрощатися з деякими талановитими і працьовитими членами нашої команди", - плдчеркнулі в SpaceX.

Всім звільненим співробітникам SpaceX виплатить компенсацію в розмірі заробітної плати за два місяці роботи. Тим, хто потрапить під скорочення, в компанії Маска також пообіцяли допомогу в пошуку нової роботи.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Ілон Маск планує відправитися на Марс з квитком в один бік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?