Хочуть поповнити бюджет: окупанти Криму пригрозили санкціями іноземцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть поповнити бюджет: окупанти Криму пригрозили санкціями іноземцям

Хочуть поповнити бюджет: окупанти Криму пригрозили санкціями іноземцям
Джерело:  online.ua

Окупаційна "влада" Криму за небажання платити податки в бюджет буде карати іноземців, що мають активи на території півострова, санкціями. Як заходи впливу "глава" Криму Сергій Аксьонов запропонував відключати від тепла, електрики і води об'єкти, що належать нерезидентам, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Россмо.

Аксьонов дав завдання підготувати санкційний план по іноземцям, які мають нерухомість в Криму, до 1 лютого.

"Всі кримчани - громадяни Російської Федерації, всі, хто працює на території - платять податки. До 1 лютого дайте мені свої пропозиції. В частині накладення мораторію на укладення договорів ресурсоснабжающими організаціями в разі, якщо (компанія) не є платником податків на території Республіки Крим. Виходить, що ми утримуємо жителів іншої країни, даємо їм можливість заробляти тут. Але правила загальні для всіх. Будь-які заходи я вважаю обгрунтованими і адекватними", - заявив Аксьонов.

Нагадаємо, на сьогоднішній день в Постійної палаті третейського суду в Гаазі зареєстровано 8 позовів від українських компаній з приводу вкрадених окупантами активів в Криму на суму як мінімум 7 млрд доларів. Крім них, в арбітражі в Гаазі та інших арбітражах розглядають кілька справ в рамках двостороннього інвестиційного договору між Україною і Росією, пов'язаних з подіями в Криму, зокрема за позовами державного "Ощадбанку", ПАТ "Укрнафта", НАК "Нафтогаз України" та інших.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що у Путіна пішли на черговий зухвалий крок за вкраденими у України активам в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?