Стане лідером світу і переможе зло: скандальний танцівник Полунін шокував новою заявою про Путіна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стане лідером світу і переможе зло: скандальний танцівник Полунін шокував новою заявою про Путіна

Стане лідером світу і переможе зло: скандальний танцівник Полунін шокував новою заявою про Путіна
Джерело:  online.ua

Скандальний український танцівник Сергій Полунін приголомшив новою заявою про російського президента Володимира Путіна. На цей раз він заявив, що Путін повинен стати лідером всього світу, після чого зможе перемогти все зло на планеті.

Цю абсурднуу заяву Полунін опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Передплатники Полуніна бурхливо відреагували на його чергову заяву про Путіна. Одни з них написали, що подібні висловлювання свідчать про неадекватність і втрату здорового глузду, інші переконані, що шокуючі пости про Путіна пише не Полунін, а треті запідозрили банальну провокацію, вони впевнені, що танцюрист просто тролліт публіку.

"Зло - це Путін", "Чет вже не смішно", "Такий талантище - а пішов в якийсь невідомий ліс ...", "Чувак, краще не пиши нічого, такими словами ти заганяєш свою репутацію в підпілля. Танцюй мовчки, правда. А то думка про тебе плавно переходить з захвату до ненависті","У нього шизофренія? ", - коментують користувачі новий пост Полуніна про Путіна.

Нагадаємо, Полунін не в перший раз звеличує "велич" Путіна в соцмережі. Раніше він заявляв, що до російського президента відносяться несправедливо, хоча Путін на це не заслуговує.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Полунін обурив новим одкровенням про Майдан. Танцівник розповів "правду" про те, що відбувалося в Києві під час Євромайдану, а також повідав про світову змову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?