На Україну насуваються потужні магнітні бурі: небезпечні дати та рекомендації медиків
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насуваються потужні магнітні бурі: небезпечні дати та рекомендації медиків

На Україну насуваються потужні магнітні бурі: небезпечні дати та рекомендації медиків
Джерело:  online.ua

В січні 2019 року Україну накриє серія сильних магнітних бур, які можуть негативно позначитися на самопочутті. Перший метеоудар очікується 16 січня, але найпотужніша магнітна буря пройде 24 січня, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на ФІАН.

За прогнозом, у другій половині січня пройдуть три магнітні бурі, одна з яких досягне рівня G1. Сильні магнітні коливання очікуються 16, 24 і 25 січня.

У небезпечні дні, коли проходять магнітні бурі, у людей можуть виникати сильні головні болі, спостерігатися скачки тиску, проблеми з серцево-судинною системою і загострення хронічних недуг. Медики радять українцям заздалегідь підготуватися до метеоудару, щоб максимально знизити його негативний вплив.

У дні магнітних бур рекомендується відмовитися від сильного фізичного навантаження і намагатися більше часу проводити на свіжому повітрі. Вони нагадують, що окремо підготуватися до сильного метеоудару майже неможливо, тому потрібно жити в постійній готовності, дотримуючись здорового харчування і правильного водного режиму.

Лікарі підкреслюють, що якщо пити багато води, то є шанс уникнути виникнення тромбів і дати можливість судинам впоратися з виниклою напругою. Не варто в дні магнітних бур планувати подорожі і далекі поїздки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що вчені розкрили простий секрет, як продовжити життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?