Бойовики з БМП атакували ЗСУ на Донбасі, але зазнали втрат - штаб ООС
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з БМП атакували ЗСУ на Донбасі, але зазнали втрат - штаб ООС

Бойовики з БМП атакували ЗСУ на Донбасі, але зазнали втрат - штаб ООС
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують порушувати перемир'я на Донбасі. Вони влаштовують вогневі провокації, на які українські військові адекватно відповідають. В ході бойових дій ворог зазнав втрат - за даними розвідки, за минулу добу, 12 січня, один бойовик був знищений і ще один поранений.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

З БМП-1 ворог вів вогонь в районі Новотошківського, з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї і гранатометів різних систем поблизу Вільного і Авдіївки. В результаті злочинних обстрілів бойовиків жоден український захисник не постраждав.

В ніч з 12 на 13 січня ворожих обстрілів на Донбасі зафіксовано не було.

"Не дивлячись на погіршення погодних умов, українські військові продовжують контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія поставляє бойовикам психотропні препарати замість вітамінів, щоб збільшити витривалість окупантів і зменшити почуття страху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?